Baterii Baie Moderne Ferro   6 produse

1-6 din 6 produse

Ultimele produse vizualizate

Află mai multe despre produse

Baterii de baie

Bateriile de baie sunt obiectele cel mai intens utilizate si necesita o atentie sporita atunci cand sunt alese. Pentru a evita deteriorarea în urma utilizării intesive, o baterie de lavoar sau de cada/ dus trebuie sa fie de calitate, usor de intretinut si rezistenta in timp. 

Care sunt tipurile de baterii de baie?

In functie de proiectul de amenajare pe care il ai, poti alege de pe neakaisa.ro orice model din lista de mai jos:

  • baterie de chiuveta; 
  • baterie pe cada;
  • baterie de dus
  • baterie de bideu sau baterie dus igienic

Acestea se diferentiaza la randul lor pe langa culoare si design prin tipul de montaj: baterii incastrate, baterii pe blat, baterii pe lavoar, baterii pe pardoseala si baterii pe perete. Un alt element diferentiator este tipul de actionare a bateriei, care poate fi baterie cu temostat, baterie cu senzor, baterie cu temporizare, cu dubla comanda sau monocomanda.

Ce iti recomandam?

Opteaza pentru baterii care se potrivesc perfect cu baia ta, nu doar ca design, ci si ca functionalitate. Poti alege bateriile cu debit normal de apa sau unele tip cascada. Sau poti alege o baterie cu termostat, aceasta asigurand un flux constant de apa la temperatura perfecta, prin controlul precis al temperaturii si a debitului, fiind reconfortanta pentru parintii cu copii mici.

Poti opta si pentru baterii negre, baterii albe sau baterii aurii, gama fiind destul de variata.

Pe neakaisa.ro poti gasi numeroase variante de sanitare de baie, precum si baterie pentru chiuveta, dus sau cada. Arunca o privire asupra produselor noastre, iar daca ai nevoie de sfaturi sau indrumare, iti stam la dispozitie. Iti garantam calitatea produselor si un rezultat dupa cum ai visat.

Produsul tău a fost adăugat în coș

000 Lei
Vezi coșul
discount preview cart
discount preview cart mobile